Радиаторен комплект – термоглава, термостатичен ъглов кран 1/2″ и ъглов секретен кран 1/2″ THS THERMOSTYLE

28.00лв. 23.99лв.

Радиаторен комплект – термоглава, термостатичен ъглов кран 1/2″ и ъглов секретен кран 1/2″ THS THERMOSTYLE